Previous
Next

L'hotel

HISTÒRIA

Fundat i dirigit des de sempre per la família Robert, actualment el dirigeix la quarta generació, i és un establiment amb essència clàssica i confortable on el tracte amb el personal i les seves habitacions, fan que el client se senti com a casa.

Desde principis del 1900 hi havia a La Pobla de Claramunt l’Hostal Vell, negoci que duria la meva àvia, Teresita Riba, madrastra del meu pare Esteve Robert Vilamasana, que es va casar amb el meu avi Josep Robert Seuba, que era traginer de professió, vell conegut i client de l’Hostal, que al cap de 10 anys, decideixen comprar un terreny per fer-ne un hotel que el van inaugurar el maig del 1935, amb un èxit de clients.

Fins el juliol del 1936 que esclatà la guerra tota la bona marxa del negoci que va ésser incautada per l’exèrcit per tal de transformar l’Hotel en un Cuartel General, sota el comandament del Coronel Sarabia, que fins el 1939, no va tornar a ser del avi. Anys de postguerra amb moltes penes, degut a la misèria, l’estraperlo i les racionalitats, fins a finals de l’any 40, en que poc a poc s va anar tornant a la normalitat canviant els clients traginers per camions que van del Nord de la Península, així com de la Seu d’Urgell, Andorra els aquest comercials i visitants. Els estius s’omplia d’estiuejants sobretot de Barcelona.

El 1982,vam fer una rehabilitació de l’hotel, posant bany a totes les 36 habitacions, menjadors i piscina i tennis. Amb els anys, el vam anar reformant, fent les habitacions més confortables, ampliant els menjadors i pista de pàdel.

VALORS

Una de les característiques que ens fa ser únics, són els nostres valors, que des de que va obrir l’establiment i s’han anat transmeten de generació a generació. El nostre objectiu és garantir la comoditat i el benestar dels nostres clients. És per això que el personal us farà sentir com a casa. Destacar també la nostre responsabilitat climàtica. Veiem necessari l’aportació del nostre granet de sorra i ho fem realitzant una recollida selectiva dels residus que generem, oferint i treballant exclusivament amb paper reciclat, disposant de plaques pera la calefacció i aigua calenta i apoiant sempre el comerç i empreses locals.

ESPAIS

Disposem d’uns magnífics racons i espais tant interiors com a l’aire lliure per gaudir-los amb amics, familiars o companys de feina.

Terrassa

Gaudiu d’un magnífic espai a l’aire lliure, en un entorn tranquil on dinar o sopar a la fresca o pendre una copa amb amics. En la nostra terrassa també s’hi poden realitzar celebracions socials, trobades familiars o d’empresa.

Piscina exterior

L’Hotel Robert disposa d’una piscina exterior de temporada, amb una zona chill-out exclusiva per els nostres clients, tant per a adults com per a nens. Durant els dies d’estiu els clients de l’hotel poden gaudir i refrescar-se a la piscina en un entorn natural i amb vistes al castell de Claramunt.

Sala de descans / reunions

Espai tranquil i ben comunicat amb la resta dels serveis de l’hotel. Situada a la primera planta, amb llum natural, ideal per reunions petites o per activitats en grups reduïts garantint la tranquilitat i privacitat.

Pista de pàdel

Posem a disposició dels clients una fantàstica pista de pàdel per gaudir i divertir-se amb amics, de feina o familiars, en un entorn excel·lent on un cop acabada l’activitat, podeu prendre algo a la nostra terrassa.

Per a més informació :

93 808 60 00