cafè / restaurant

El nostre
bar/restaurant

El nostre bar podràs sentir-te com a casa i percebre un ambient acollidor i amigable. A partir de les 7:00h del matí fins les 11:00h, gaudiràs dels esmorzars més exclusius de la zona, inclosos en el preu de l’habitació.

L’Hotel Robert ofereix una cuina casolana amb una àmplia tipologia de plats. Disposem d’un menú diari molt variat i amb plats de cuina tradicional per als nostres clients cada dia de la setmana.

Gastronomia amb segell de cuina tradicional

Assaboreix la gastronomia pròpia feta per la família Robert que dirigeix l’hotel i el restaurant.

Menú

Disposem de menú diari molt apetitós on combinem els plats típics de l’hotel amb els productes de temporada.

Carta

Descobreix la nostre fantastica carta, podràs degustar els nostres plats de temporada més tradicionals de la nostra cuina.

Coques

Descobreix-les, on poden gaudir-les a taula o demanar-les per emportar. Us fascinaran!

Tapes

Les tapes de l’hotel Robert, una excel·lent opció per un àpat més informal per compartir,al restaurant com a la terrassa.

terrassa

La nostra zona exterior està composta per una terrassa dissenyada amb diferents ambients, una piscina i una pista de pàdel. La versatilitat d’aquest espai fa que sigui ideal per a trobades familiars, amb amics o simplement gaudir d’una activitat a l’aire lliure.

cafè

Oferim esmorzars i begudes durant tot el dia. També podràs gaudir de les nostres tapes i coques amb una carta de vins i caves de la zona.

Restaurant

Cada dia el nostre restaurant és el punt de trobada entre els clients habituals i els allotjats a l’Hotel, ambdós coneixedors de la nostra gastronomia tradicional i familiar.