ESDEVENIMENTS

L’Hotel Robert disposa d’acollidors salons, que permeten reunions, convencions, banquets i trobades familiars.

REUNIONS D’EMPRESA

L’Hotel Robert es troba a la comarca de l’Anoia, concretament a la Pobla de Claramunt, entre Igualada i el terme municipal de Capellades. És una ubicació privilegiada i ben comunicada amb poblacions importants com Barcelona, Igualada, Vilafranca o Sitges.
Disposem de diferents espais per acollir la vostra reunió d’empresa, formació i jornades comercials amb el màxim confort i comoditat en uns espais tranquils i acollidors que garanteixen la privacitat i el benestar.

CELEBRACIONS

L’Hotel Robert és el lloc ideal per celebrar amb nosaltres el vostre casament, aniversari, festes familiars, trobades d’amics… són instants irrepetibles i que us animem a venir a gaudir-ho d’un entorn acollidor i familiar.
Disposem de salons amb llum natural amb accés directe al jardí, ideal per a la celebració de qualsevol tipologia d’esdeveniment. A més també hi ha l’opció de combinar espais interiors i exteriors en una mateixa celebració.

El jardí situat a la part del darrere de l’hotel; és un espai magnífic per a la celebració d’esdeveniments socials i cerimònies a l’aire lliure, com poden ser calçotades, comunions, casaments o sopars i dinars d’empresa.

Finalment, disposem de diferents tipus de menús, entre ells, l’opció de pica pica + segon i postres. Ens adaptem a les vostres necessitats!